Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Ne 8:00-19:00 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Co je nového u Wolfky NOVINKY
25.06.2020
Stáhněte si seznam na tábor a zabaleno bude v cupu letu
Vyráží vaše děti na tábor? Tak by se vám mohl vhodit tento praktický tahák na balení. S ním bude balení hračka.  Pokud se chystáte dělat u nás objedn... číst celé
20.03.2020
Dočasné zrušení dobírek - STOP STAV do odvolání
Na doporučení našich dopravců jsme do odvolání kvůli šíření viru pozastavili možnost placení na dobírku.Platit můžete přímo na e-shopu kartou nebo ban... číst celé
10.01.2020
Wolfčin seznam na hory
Chystáte se na hory, nebo vaše ratolesti na lyžák?  Stáhněte si chytrý seznam na balení všeho potřebného.  Užijte si lyžovačku na horách. :-)  Vaše... číst celé
Zobrazit všechny novinky

recenze

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas paní Ludmile Vargové provozující e-shop UWolfky.cz se sídlem Chlum 47,

    IČ: 74383477, Živnostený list evidován na Městském úřadě Vlašim, Obecní živnostenský úřad, č.j. ZIV/5693/07-4/07 Srj, ev.č.320104-444873. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Pokud máte chuť, mrkněte ještě na Wolfčin blog

Dětské tepláky: 100% bavlna nebo Top Fitness?
Dětské tepláky: 100% bavlna nebo Top Fitness?
Dětské tepláky! To by jeden nevěřil, jaká věda může být nákup dětských tepláčků. Možná jste si před dětmi mysleli, že existuje jeden druh, který se li... číst celé
Sbohem, rodiče! Prázdniny u babi a dědy jsou nejlepší
Sbohem, rodiče! Prázdniny u babi a dědy jsou nejlepší
Tak jsme zase tady. Kdo? Přece my dvě, Majka a Marty, zasloužilá vlčata od Wolfky. Už je to nějaký ten pátek, kdy jsme vám tajně naškrábly zprávu ze z... číst celé
Vdolky jako od babičky
Vdolky jako od babičky
Někdo má rád holky a někdo vdolky. Pokud patříte mezi druhou skupinu, tak vám přinášíme recept na tuto dobrotu. číst celé
Ne, už nechci být učitelkou a těším se na prázdniny
Ne, už nechci být učitelkou a těším se na prázdniny
Rekapitulace včerejšího dne: jako kuchařka bych si dala asi za 2, ta rajská dětem celkem chutnala. Z úklidu je to jasná 5, prostě nezbyl čas. Taky to ... číst celé
Jakmile se u Wolfky něco šustne, dáme vám vědět.
NEZMEŠKEJTE NOVÉ ZBOŽÍ !
2007-2020 U Wolfky.cz - Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.