Ochrana osobních údajů | U Wolfky.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Ne 8:00-19:00 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Co je nového u Wolfky NOVINKY
21.09.2021
Nový článek, který vám pomůže při výběru tepláků
Tepláků není nikdy dost. Jak se zorientovat v sortimentu tepláků jsem vám sepsala do tohoto článku, tak na něj mrkněte, ať víte, které vybrat třeba n... číst celé
25.06.2021
Stáhněte si seznam na tábor a zabaleno bude v cupu letu
Vyráží vaše děti na tábor? Tak by se vám mohl vhodit tento praktický tahák na balení. S ním bude balení hračka.  Pokud se chystáte dělat u nás objedn... číst celé
10.01.2021
Wolfčin seznam na hory
Chystáte se na hory, nebo vaše ratolesti na lyžák?  Stáhněte si chytrý seznam na balení všeho potřebného.  Užijte si lyžovačku na horách. :-)  Vaše... číst celé
Zobrazit všechny novinky

recenze

 

Máš rád Canvu? Využij nabídku od Wolfky a plnou verzi získáš na 30 dní zdarma. 

https://bit.ly/canva-od-wolfky30

Canva zdarma

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu UWolfky.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu UWolfky.cz
  1. Ludmila Vargová provozující e-shop UWolfky.cz, se sídlem Chlum 47, IČ 74383477, Živnostený list evidován na Městském úřadě Vlašim, Obecní živnostenský úřad, č.j. ZIV/5693/07-4/07 Srj, ev.č.320104-444873 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno paní Ludmilou Vargovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel přepravní služby Zásilkovna s.r.o., IČ: 28408306, se sídlem Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., IČ 02387727, sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Poskytovatel přepravní společnosti General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., IČ: 26087961, sídlem Průmyslová 5619/1, 586 01 Jihlava
    • Poskytovatel Česká pošta, s.p., IČ: 47114983, sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Poskytovatel platební brány ComGate, provozované společností , ComGate Payments, a.s., IČ: 27924505, sídlem Prague Marina Office Center, Jankovcova 1596/14a, 170 00 Praha

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@uwolfky.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky https://www.uwolfky.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1,186 00 Praha 8 – Karlín
      • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
      • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Pokud máte chuť, mrkněte ještě na Wolfčin blog

Dětské tepláky: 100% bavlna nebo Top Fitness?
Dětské tepláky: 100% bavlna nebo Top Fitness?
Dětské tepláky! To by jeden nevěřil, jaká věda může být nákup dětských tepláčků. Možná jste si před dětmi mysleli, že existuje jeden druh, který se li... číst celé
Kraj blanických rytířů aneb Odkud pochází Wolfka
Kraj blanických rytířů aneb Odkud pochází Wolfka
Wolfčin příběh už všichni jistě dobře znáte. Víte ale, odkud vlastně pochází? číst celé
Velikonoce, Pascha nebo Semana Santa?
Velikonoce, Pascha nebo Semana Santa?
Pro jednoho připomínka zmrtvýchvstání Ježíše Krista, pro druhého vítání jara. Jedno však mají společné - slaví se po celém světe. O oslavách tuzemskýc... číst celé
Otužování: novodobý trend, nebo cesta k dlouhodobě udržitelnému zdraví?
Otužování: novodobý trend, nebo cesta k dlouhodobě udržitelnému zdraví?
Každý už určitě někdy slyšel o otužování. Je dost možné, že i vy jste od počátku letošní zimy nejednoho otužilce potkali. Nebo jím dokonce sami jste. číst celé
Jakmile se u Wolfky něco šustne, dáme vám vědět.
NEZMEŠKEJTE NOVÉ ZBOŽÍ !
2007-2021 U Wolfky.cz - Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.