Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
denně 8,00 - 22,00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Co je nového u Wolfky NOVINKY
08.03.2019
Naskladňujeme jarní kolekci
U Wolfky je nyní pěkný šrumec. Postupně naskladňujeme zboží z nové jarní kolekce. Jistě jste si všimli, že už jsme naskladnili softshellové, šusťákov... číst celé
15.01.2019
Opět naskladněno
Opět jsme pro vás naskladnili chybějící a vyprodané velikosti dívčích pyžam: S2852 v růžové barvě S2852 ve světle modré barvě Dále chlapecké teplá... číst celé
Zobrazit všechny novinky

12 let na trhu

více než 30000 objednávek

4000 položek skladem

 

Výprodej zboží

 

PŘIJÍMÁME PLATBY KARTOU: 

Přijímáme platební karty

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas paní Ludmile Vargové provozující eshop UWolfky.cz, se sídlem Chlum 47, IČ:74383477, Živnostený list evidován na Městském úřadě Vlašim, Obecní živnostenský úřad, č.j. ZIV/5693/07-4/07 Srj, ev.č.320104-444873 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době eshop UWolfky.cz nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

5 tipů pro spokojenější maminku
5 tipů pro spokojenější maminku
Po návratu z porodnice nejspíš nevíte, kde vám hlava stojí, seznamujete se s miminkem a často nemáte čas ani sama na sebe. Postupně se to ale upraví, ... číst celé
Špaldový koláč se švestkami aneb Když nevíte, co dětem na svačinu
Špaldový koláč se švestkami aneb Když nevíte, co dětem na svačinu
Také kolikrát přemýšlíte, co dát dětem na svačinu? Je to pořád dokola. Mezi mé favority patří švestkový koláč, který připravuji ze špaldové mouky. Pro... číst celé
Jak stravování ovlivňuje školní výsledky dětí?
Jak stravování ovlivňuje školní výsledky dětí?
Jak jsem vám v minulém článku o pohybu dětí slíbila, nyní se zaměříme na stravování našich dětí. Při pravidelném stravování má tělo dostatečnou zásobu... číst celé
Rozhovor: Jak jsem díky alopecii začala podnikat
Rozhovor: Jak jsem díky alopecii začala podnikat
Nedávno jsem měla možnost poznat jednu skvělou ženu, která vede internetový obchod s parukami. A protože mě zaujal její příběh, proč si e-shop založil... číst celé
Jakmile se u Wolfky něco šustne, dáme vám vědět.
2007-2019 U Wolfky.cz - Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.