Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
denně 8,00 - 22,00 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Co je nového u Wolfky NOVINKY
18.05.2019
Spousta novinek + doplnění zboží
Wolfka by vás ráda informovala o tom, že naskladnila tento týden spoustu nového zboží.  Doplnili jsme kolekci Star Wars Dívčí tepláky Mikiny Mimoni... číst celé
31.03.2019
Novinky Paw Patrol
Právě nám na skladě přistálo nové zboží z kolekce Paw Patrol.  Pokud nemůžete do postýlek zahnat své malé slečny, tak jim vyberte noční košilku, ve k... číst celé
08.03.2019
Naskladňujeme jarní kolekci
U Wolfky je nyní pěkný šrumec. Postupně naskladňujeme zboží z nové jarní kolekce. Jistě jste si všimli, že už jsme naskladnili softshellové, šusťákov... číst celé
Zobrazit všechny novinky

12 let na trhu

více než 30000 objednávek

4000 položek skladem

PŘIJÍMÁME PLATBY KARTOU: 

Přijímáme platební karty

 

Sledujte nás: 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas paní Ludmile Vargové provozující eshop UWolfky.cz, se sídlem Chlum 47, IČ:74383477, Živnostený list evidován na Městském úřadě Vlašim, Obecní živnostenský úřad, č.j. ZIV/5693/07-4/07 Srj, ev.č.320104-444873 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době eshop UWolfky.cz nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Cestování s dětmi
Cestování s dětmi
Nedávno jsem slyšela jednu maminku, jak říká, že na dovolenou ještě nejedou, protože jsou děti moc malé. Donutilo mě to k zamyšlení... číst celé
1. máj – lásky čas
1. máj – lásky čas
Májové oslavy patří mezi české tradice mnoho let. Jistě jste slyšeli o stavění májky, majálesu, políbení pod stromem a o pálení čarodějnic, jež se sic... číst celé
Velikonoční beránek - letos zdravěji
Velikonoční beránek - letos zdravěji
Velikonoční svátky - návštěvy, tradice, ale hlavně zase to obžerství....  O Velikonocích se připravuje spousta dobrot - mazance, beránek, velikonoční ... číst celé
Velikonoce - kde se vzaly tyto svátky?
Velikonoce - kde se vzaly tyto svátky?
Tradice slavit příchod jara souvisí s jarní rovnodenností a mají pravděpodobně původ v pohanských oslavách. Z hlediska křesťanského se jedná o nejdůle... číst celé
Jakmile se u Wolfky něco šustne, dáme vám vědět.

 Wolfka vám poradí

2007-2019 U Wolfky.cz - Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.